Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCity Bloxx

Mobil
City Bloxx

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 7.4

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 21/11 -09 11:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Testat med: Nokia 5310.

City Bloxx är ett mobilspel som man kan köpa till sin mobil eller få det gratis med mobilen. Jag fick City Bloox gratis till min mobil när jag köpte den. Spelet släpptes 2007 och finns endast till mobilen.

I City Bloxx så finns det 2 olika modes. Det första är Build City där du ska börja bygga en stad. Du börjar med att du har 25 tomma rutor. Till att börja med så kan du endast bygga blåa hus, de blåa husen kan högst ha 10 våningar. För varje våning som du bygger flyttar det in några personer i huset.

När du bygger huset så börjar du med att bygga grunden. Sedan så ska du släppa ner hus bitar ovanför den, desto rakare du bygger huset desto mer personer flyttar in i det.

När du har byggt klart det så ska du sätta det någonstans på de 25 rutorna. Så desto fler hus du bygger desto mer ökar befolkningen. Du kan nå olika milstolpar i spelet, För att nå varje milstolpe så måste du bygga hus så att det flyttar in personer i staden.

När du har kommit längre in i spelet så kommer du efterhand att låsa upp röda hus, gröna hus och gula hus. De röda husen kan ha 20 våningar, de blåa kan ha 30 våningar och de gula kan ha 40 våningar.

Sedan är det bara att bygga på och din stad blir större och större.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att City Bloxx är ett jättebra spel till mobilen när man har tråkigt eller inte har något att göra. Det är roligt att bygga hus och sedan placera dem i staden. Jag tyckte inget var dåligt med spelet eftersom det är bra ljus, grafik och spelkänsla.

Så detta är ett spel som alla kan spela och det kostar nästan inget, ca 30 kronor.

Betyg till spelet
Grafik: 8/10
Bra och snygg grafik men inte jätteverklig.

Ljud: 7/10
Okej ljud, men bakgrundsmusiken kan bli ganska jobbig.

Spelkänsla: 5/10
Inte jättebra eftersom ljudet och grafiken inte var verkligt.

Hållbarhet: 10/10
Ett bra mobilspel som man inte kan tröttna på eftersom att man spelar det när man har tråkigt.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5