Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Star Wars: The Complete Saga

Xbox 360
Lego Star Wars: The Complete Saga
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  9 november 2007
 • Utvecklare
  TT Games
 • Antal ägare
  47
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/06 -09 16:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Det går ut på att att man kan vara olika Star Wars- figurer. Man ska klara alla banor i alla Star Wars filmer. Man kan samla lego bitar som är som pengar. Silvriga är värda 10, guldiga är värda 100, blåa är värda 1000 och lila är värda 10.000. Man kan även köpa Star Wars- figurer och specialsaker såsom odödlihet, exploderande skott från pistolerna och gånger pengarna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker verkligen att Lego Star Wars: The Completed Saga är ett bra spel och jag rekomenderar det för dem som gillar Star Wars och Lego. Jag och min bror spelar ungefär 2 timmar om dagen för vi tycker verkligen om spelet och vi har spelat över 100 timmar och klarat 91,7% av spelet. Jag visste inget om Star Wars innan jag började spela men när jag spelade så lärde jag mig jätte mycke om det.

Betyg till spelet
På grafik ger jag spelet en 10 för det ser ut som allt händer i rummet som man spelar i. På spelkänsla ger jag den också en 10 för det känns som man själv är inne i spelet. På ljud ger jag spelet en 7. Det är bra ljud men inte världsbäst. På hållbarhet ger jag den en 10, för jag har haft spelet i ett halvår och jag har aldrig behövt starta om.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10