Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

Xbox 360
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 december 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  118
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av stektmakaron

Inskickad av stektmakaron den 28/12 -05 12:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kommer in i stan och det första som händer är att du blir av med din BMW M3:a pga att ettan på stans blacklist, Razor, fipplat med din bil. Mia hjälper dig med tillgång till ett garage och du får inköpa en ny bil. Du måste nu kämpa dig upp till första plats på blacklisten för att möta Razor igen. 15:e plats är det du först kämpar om och sedan måste du ta dem, en efter en.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar upplägget på nya Need for Speed, helt klart. Ingenting är egentligen sig likt från Need for Speed Underground 2. Man slipper cruisa runt i stan för att hitta banorna du ska köra och det är klart upplagt vad du behöver uppnå för att kunna få köra om nästa på listan. Det som är den största förändringen, tycker jag, är att snuten spatserar på de minst uppskattade ställena i stan & kör du lite för fort eller kör utanför vägen så är de efter dig och du måste försöka skaka dig av dem.

Menyerna är lätta och snygga, grafiken är underbar på 360 och det höjer absolut spelet. Musiken är riktigt skön och det är en jäkla feeling i spelet. Sen älskar jag bilarna och valmöjligheterna är mycket bättre. Att börja i en IS 300 är helt okej för mig och när man börjar klättra utökar sig möjligheterna i garaget.

Betyg till spelet
Grafik: Går fasen inte att klaga på 360 i allmänhet och detta spel är riktigt snyggt. 10 p
Spelkänsla: Vad kan man säga..man sitter faktiskt i precis den där bilen. 9 p
Ljud: Musiken är mycket av spelet enligt mig. I och för sig ganska stor skillnad på stilarna mellan menyer och race, men för mig funkar det mer än väl. 9 p
Hållbarhet: Beror ju på hur envis man är, men jag tycker att variationen & valmöjligheterna gör det mer värt att kämpa för & därför kommer man sitta lääänge med detta. 9 p

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9