Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

Xbox 360
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 december 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  118
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av Emppu202

Inskickad av Emppu202 den 12/05 -08 23:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for speed eller NFS är det världsberömda bil spelet. I dessa spel skall du köra illegal street racing mot andra. Det finns flera spel i denna serie och det är ett av de nyare.

Blacklist är en lista med de 15 bästa. Du skall köra mot alla och vinna dem. Du får gamerscore för att vinna dem. Efter att du vunnit dem kommer 6 ikoner upp. Du skall välja två. Där kan du få extra pengar eller möjligen en pinkslip. En pinkslip är ett bevis på att du nu äger bilen. Hela blacklisten ser ut såhär, 1 är alltså bäst och 15 sämst:

15. Ho Seun ”Sonny”
14. Vince Kilic ”Taz”
13. Viktor Vasquez “Vic”
12. Isabel Diaz “Izzy”
11. Lou Park ”Big Lou”
10. Karl Smit ”Baron”
9. Eugene James ”Earl”
8. Jade Barret ”Jewels”
7. Kira ”Kaze” Nakazato
6. Hector Domingo ”Ming”
5. Wes Allen ”Webster”
4. Joe Vega ”JV”
3. Ronald McCrea ”Ronnie”
2. Toru Sato ”Bull”
1. Clarence Callahan ”Razor”

Ju längre du kommer så måste du vinna fler race och skaffa mer pengar innan du får möta typen på blacklisten du skall vinna näst.

Detta spel börjar med att du skall ha ett street race mot blacklist nummer 3. Ronnie. Du vinner. Sedan får du köra mot Bull. När du vunnit även honom så skall du köra mot Razor. Men de har mixtrat med din bil, så du tappar en massa olja och förlorar. Du blir av med din bil. Poliserna tar fast dig och du hamnar inför rättegång. Men de får inte dig när du inte har en bil.

Själva spelet börjar här. Du skall börja köra race så du får möta Sonny. Sen så fortsätter du likadant. Men du skall också köpa bilar att köra med.

Vad jag tycker om spelet
Blev lite överraskad och tagen av spelet. Då min bror köpte det trodde jag det var dåligt. Men spelet är helt okej. Blev tagen av det och spelade ganska länge. Men det var lite otydliga instruktioner. Man förstår inte alltid. Men själva spelet är bra. Kontrollerna, musiken, grafiken och allt det är jätte bra. Vissa små saker kan förbättras och så, men annars är det spelbart. Spelet har tillräckligt med saker att göra och man tröttnar inte direkt. Man kan spela ganska länge. Priset ligger väl runt 300 kr vad jag vet.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken får 8/10. Den är helt okej men kan ännu förbättras. Men alla bilar och dess skador är väldigt realistiska och fina.

Spelkänsla:
Spelkänslan får 7/10. Det är inte så verkligt. Man kan nog leva in sig i spelet ganska bra. Men den är sndå inte så hemskt bra.

Ljud:
Ljudet får 9/10. Ljusglimten med spelet. Musikerna och ljuden är sköna.

Hållbarhet:
Den får 8/10. Kan man spela det ganska länge men till sist tröttnar man på det.

+ Bra ljud och kontroller.
- Dåliga instruktioner och spelkänsla.

//Emppu202

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7